הפיקוח על הבנקים יקיים מחר, 18.3.2010 , כנס בנושא הישגים ואתגרים באימוץ באזל II בישראל, במלון דן תל אביב. הכנס מציין את יישומה של מסגרת באזל II בישראל החל שנת 2010, הישג אשר מעמיד את המערכת הבנקאית בישראל בשורה אחת עם מערכות בנקאות במדינות מפותחות המיישמות את הסטנדרטים הבינלאומיים שנקבעו על ידי הוועדה.
הכנס נועד לציין אבן דרך בתהליך מורכב של אימוץ כללים להבטחת הלימות הון, ניהול סיכונים וגילוי לציבור שבוצע תוך שיתוף פעולה פורה בין המערכת הבנקאית והפיקוח על הבנקים.
בכנס ישאו דברים נגיד בנק ישראל, פרופ' סטנלי פישר, מזכיר ועדת באזל, מר Stefan Walter, וכן, יועצים בינלאומיים בתחום זה. כמו כן יתקיים בכנס פאנל, בהשתתפות נציגים בכירים של המערכת הבנקאית, אשר יציג את נקודת המבט של הבנקים לגבי תהליך היישום והאתגרים שעדיין ניצבים בפתח. הרצאתו של המפקח על הבנקים, רוני חזקיהו תסגור את הכנס.